Värmepump luft/vatten – en ekonomiskt klok investering


Genom att värma upp ditt hus och ditt vatten med en av våra förstklassiga luft/vatten värmepumpar kan du effektivt sänka dina uppvärmningskostnader och minska ditt koldioxid-avtryck.

En luftvärmepump från luft till vatten fungerar som så att den använder den naturliga värmen som finns i utomhusluften och överför den till husets vattenburna uppvärmningssystem. I luftvärmepumpen komprimeras värmen, det innebär att du kan få värme även vid köldgrader.

Med luft/vatten värmepumpar från Nevica kan du spara upp till 60 % av din värmekostnad. Vi har noggrant valt ut ett sortiment av luft/vatten värmepumpar av högsta kvalitet, producerade för att hålla, och vara värmeeffektiva år efter år. Våra produkter är alla tillverkade och utvecklade för att fungera i vårt kalla nordiska klimat. Det innebär att de ger skön inomhusvärme även vintertid.


  • Panasonics värmepump luft/vatten ingår i AQUAREA serien. De är utvecklade för att ge maximal effekt vid låga temperaturer, den fungerar ned till -20 grader. De är enkla att installera och designade för att smälta in i hemmet. Panasonics luft/vatten värmepump har ett pris just nu på mellan 53995 kr till 89900 kr.

  • Vi har valt ut en rad luft/vatten värmepumpar från Samsungs EHS-serie, i olika prisklasser och för olika behov och hushåll. EHS-serien tillhör den nya generationens lättinstallerade luft/vatten värmepumpar som är mycket effektiva. De spar dig pengar samt minskar din klimatpåverkan. Samsungs luft/vatten värmepump har ett pris just nu på mellan 55595 kr till 96595 kr.

Gör en klok investering för framtiden. Spara pengar och gör ditt hushåll eller företag mer klimatsmart. Handla i vår säkra och enkla nätbutik eller ta kontakt med oss redan idag och fråga hur vi kan hjälpa dig minska dina uppvärmningskostnader. Varmt välkommen!


checkout Till Kassan