Värmepump luft/luft – ett smart sätt att sänka värmekostnaderna

Sänk dina värmekostnader du också. Med en luft/luft värmepump använder du den naturliga värmen som finns i utomhusluften för att värma din inomhusluft. Våra effektiva och högpresterande produkter klarar av att värma huset även vid kalla temperaturer. På sommaren fungerar luft/luft värmepumpen svalkande.

Med luftvärmepump från Nevica kan du spara upp till 55 % av din värmekostnad. Våra luftvärmepumpar i Estus serien är tillverkade av de bästa komponenterna avsedda för nordiskt klimat. Titta gärna igenom vårt stora utbud av värmepumpar luft/luft från internationella kvalitetsmärken.

  • Luftvärmepumpar från Samsung är lite smartare, med inbyggt WiFi kan du reglera temperaturen från din smartphone, var du än befinner dig. Samsungs kvalitativa och tysta värmepumpar luft/luft är anpassade efter vårt kalla nordiska klimat och klarar av att ge värme även vid en utomhustemperatur på -25 grader.

  • Japanska Mitsubishi har de senaste åren tillverkat och satsat på luftvärmepumpar anpassade för ett nordiskt klimat. Vår modell Kirigamine FH arbetar effektivt även vid mycket låga temperaturer.

  • Ett av de mest populära märkena är det välkända och välrenommerade Panasonic. Panasonic tillverkar toppmoderna luftvärmepumpar av hög kvalitet. Vi har ett brett utbud i flera prisklasser. Detta för att du ska kunna hitta en modell som passar ditt hushåll och dina behov.

  • Den stilrena och tysta modellen Daiseikai från Toshiba tillhör marknadens bästa luftvärmepumpar med mycket hög verkningsgrad såväl vid uppvärmning som vid kylning.

  • Titta också på Estus 5, vår idag populäraste luftvärmepump. Prisvärd, enkel och effektiv. Passar i de flesta hus.
Sänk dina utsläpp redan idag och skaffa ett miljövänligt alternativ till dyr uppvärmning. Kontakta oss idag och fråga hur vi kan ge dig skönare inomhusluft eller handla direkt i vår trygga webbshop. Vi tillämpar fri ånger- och bytesrätt för våra kunder. Varmt välkommen!


checkout Till Kassan