Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker om oss och våra produkter

"Vi har haft luftvärmepump i många år som sänkt våra uppvärmningskostnader rejält. Vi har dock inte sparat något på tappvarmvattnet vilket blivit en allt högre kostnad med tre barn i huset. När vi ?ck höra talas om Indol varmvattenberedare med inbyggd värmepump så slog vi till direkt. Jag uppskattar att den sänkt vår kostnad för tappvarmvatten  med över 60 %".
/Fam Schönberg, 5 personer

"Vi bytte till Indol-190 varmvattenberedare med inbyggd värmepump hösten 2013. Innan satt det en IVT490 frånluftsvärmepump som förmodligen bara gick på sin elpatron. Vi vet inte hur mycket vi har sparat men har installerat en elmätare på Indolens stickpropp och ligger på mellan 10-20 kWh per vecka i förbrukning, vilket kommer att ge en årsförbrukning på mellan 500-1100 kWH. Det är helt fantastiskt då vi enligt boverket skall förbruka cirka 4000 kWH per år för tappvarmvatten!"
/Fam Tell 3 personer

"Med Indol-190 har jag fått en låg uppvärmningskostnad för mitt tappvarmvatten. Med sin snillrika konstruktion återvinner jag restvärmen i mitt hus och luften inomhus avfuktas. En investering som snabbt kommer att betala sig. Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera Indol varmvattenberedare med inbyggd värmepump!"
/Jimmy Åstrand, Helsingborg

"Vi har en Indol-300. Den är grymt bra isolerad och går nästan aldrig! Jag har en ambition att koppla solfångare till solslingan i framtiden säger Thomas som även utrustat sin Indol med en ljuddämpare på utblåsluften".
/Fam Lindholm, 5 personer

"Den låter mindre än vad jag trodde och den arbetar bara 2-3 timmar varje dygn. Vi är väldigt nöjda med vår Indol-190".
/Familjen Welander, 2 personer

"Stor eloge till er!
Hej,
ville bara meddela att poolvärmepumpen fungerar ypperligt efter byte av flödesvakt och vill också passa på att berömma er och särskilt Anders för det professionella och trevliga bemötandet trots att jag ringt många gånger.
Jag ska berömma er på poolforum.se och varmt rekommendera era produkter.
Återigen tack och nu drömmer vi om ett bra midsommarväder
Med vänlig hälsning
Claes Westelius med familj"

 

 

 

 

 

 

 

"Vi har haft stor glädje av värmepumpen. Nästan varje dag under sommaren har vi badat och simmat.
Sänder en bild, hoppas att du har någon glädje av den.
Hör gärna av dig hur det har gått.

Hälsningar
Ingvar och Irene Andersson, Tyresö"