Om Nevica 


Ett företag med lång erfarenhet av klimatsmarta energibesparande produkter
Nevica är en svensk leverantör med ägare och medarbetare som har lång erfarenhet av klimatsmarta energisparande produkter. Vår affärsidé är att vara den ledande värdeskaparen inom vår bransch. Vi ska skapa maximala mervärden åt våra kunder.


Våra produkter ger bästa möjliga energibesparing och vi utvecklar ständigt vårt sortiment
Vårt noggrant utvalda sortiment består av förstklassiga produkter som sparar energi åt hushåll och företag. Våra kunder ska kunna lita på att våra produkter har absolut toppkvalitet och ger den bästa möjliga energibesparingen! Vi strävar alltid efter att hålla det vi lovar! Genom ett nära samarbete med återförsäljare och utvalda slutkunder drar vi nytta av gemensamma erfarenheter och använder det i vårt ständiga arbete med att utveckla och förbättra vårt sortiment.

Med personligt engagemang och nära samarbete finns vi här för att göra ditt val enkelt
Kompetenta och engagerade medarbetare är ett mycket prioriterat område för Nevica. Våra medarbetare ska ge dig det lilla extra! Därför är det personliga engagemanget och relationen mellan Nevicas medarbetare och våra kunder otroligt viktig för oss! Vi är övertygade om att nära samarbeten ger de allra bästa resultaten! Tillsammans med våra återförsäljare finns vi nära dig - allt för att göra ditt val enkelt med en god besparing och minskade CO2 utsläpp.

 

Nevica -Ett smartare val för att spara energi
Vi skänker delar av vårt överskott till Rädda Barnen, Unicef och Barncancerfonden. 


Välkommen till Nevica!