Vi hjälper dig välja rätt Luftkonditionering


Sommaren närmar sig och temperaturen utomhus stiger. Men ibland kan sommarens hetta vara påträngande. Med luftkoditionering får du svalka och ett behagligare inomhusklimat.
En modern luftkonditionering kyler, renar och avfuktar luften.
 Att ha rätt klimat är viktigt både hemma och på arbetsplatsen. Genom att ha rätt temperatur på arbetsplatsen håller sig personalen pigg och alert längre än om temperaturen är för hög. Även kunder påverkas i miljöer som butiker och restauranger. I en lokal där det är svalt och skönt stannar kunden oftast betydligt längre och upplever vistelsen betydligt trevligare.
I hemmet är det vanligt med luftkonditionering i sovrummet då svalka under natten ger en behagligare sömn. Många väljer även att installera luftkonditionering i rum dom vistas mycket i, som till exempel vardagsrummet. 

Självklart kan du använda dig av en luftvärmepump för att kyla din bostad/lokal. Men har du ingen luftvärmepump redan är en luftkonditionering ett billigare alternativ för att kyla ner utrymmet. 

 

Vi på Nevica jobbar med luftkonditionering från välkända märken så som Panasonic och Samsung. Vi hjälper dig gärna att välja rätt produkt för dina behov, hela vägen från val av produkt tills den är installerad och klar.
 

 

JUST NU!
Beräknar vi ditt kylbehov och offererar lämplig lösning kostnadsfritt inom Storstockholm! 
(Värde av 1500kr)

 

Vi erbjuder luftkonditionering för hemmet, kontoret, butiker, datarum med mer. 

Tveka inte att kontakta oss på 08-653 27 00
Eller klicka på kontakta oss och fyll i dina kontakt uppgifter så kontaktar vi dig!